Vladimir Toropchin

Vladimir Toropchin

Vladimir Toropchin
Yönetmen

Doğum Tarihi: 24.3.1962

Doğum Yeri: Boroviçi, Rusya

Rus senarist ve yönetmen.

Ivan Tsarevich i Seryy Volk (2011) ve Ivan Tsarevich i Seryy Volk 2 (2013) filmleriyle tanınmıştır. Ivan Tsarevich i Seryy Volk 2 filmiyle 2015 yılında En iyi animasyon film dalında Altın Kartal ödülünü kazanmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2017 Fantastic Journey to Oz
2013 Ivan Tsarevich i Seryy Volk 2
2011 Ivan Tsarevich i Seryy Volk
2007 Ilya Muromets i Solovey Razboynik

Senaryo

2013 Ivan Tsarevich i Seryy Volk 2

Görev Aldığı Yapımlar

Vladimir Toropchin Fotoğrafları