Volkan Adıyaman

Volkan Adıyaman

Volkan Adıyaman
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 10.5.1981

Doğum Yeri: Türkiye

Türk oyuncu, senarist ve yönetmen.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Bunun ardından ise sinema yönetmenliği konusunda eğitim almaya başladı. 16 yıl süren uzak doğu dövüş sporlarına ilgisinin sonrasında kendini geliştirdi ve aksiyon yönetmenliği yapmaya başladı. Oyunculuk konusunda farklı çalışmalarda yer almasının ardından Tony Leung ile çalışmalar yaptı.

Volkan Adıyaman’ın yönetmen koltuğuna ilk oturduğu film ise Kusursuzlar adlı kısa film oldu. Bu filmin 4 sene sonrasında ise Kabr-i Cin: Mühür isimli filmin yönetmenlik koltuğuna oturmayı başardı. Gerilim korku filmi türünde hazırlanmış olan bu film ile birlikte Volkan Adıyaman Türk korku filmi türündeki en yeni ve etkili isimlerinden bir tanesi oldu.

Filmografi

Yönetmen

2018 İstasyon
2017 Vallahi Hortladı
2015 Kabr-i Cin: Mühür
2011 Kusursuzlar (Kısa Film)

Senaryo

2018 İstasyon
2017 Vallahi Hortladı
2015 Kabr-i Cin: Mühür
2011 Kusursuzlar (Kısa Film)

Oyuncu

2011 Kolpaçino: Bomba
2006 Son Osmanlı Yandım Ali

Televizyon

2018 Arka Sokaklar
2015 Nizama Adanmış Ruhlar
2009 Akasya Durağı
2008 Gece Gündüz
2008 Düğün Şarkıcısı
2008 Aşkım Aşkım
2008 Ateşten Koltuk
2008 Adanalı
2007 Korkusuzlar
2007 Eşref Saati
2006 Selena
2006 Büyük Buluşma
2005 Emret Komutanım
2005 Bir Kurşun İkimize Yeter (TV Filmi)
2005 Beşinci Boyut
2004 Türkü Filmi
2004 Gelinim Üzülmesin (TV Filmi)
2003 Melek
2003 Kurtlar Vadisi
2003 Fişgittin Bey (TV Filmi)
2003 Alacakaranlık
2002 Karaoğlan
2001 Cinlerle Periler
2000 Yedi Numara
1997 Yasemince

Görev Aldığı Yapımlar

Volkan Adıyaman Fotoğrafları

Volkan Adıyaman Haberleri