Volkan Kantoğlu

Volkan Kantoğlu

Volkan Kantoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.12.1978

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu ve senarist.

İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği mezunudur. Askerliğini de asteğmen-teğmen İngilizce öğretmeni olarak yaptı. Çeşitli radyolarda program yapımcısı ve metin yazarı olarak çalıştı. Ayrıca televizyonlara birçok proje yazdı, projelerde oyuncu olarak yer aldı, reklam metinleri yazdı ve GSM operatörlerinin çeşitli servislerine metin ve ses olarak iş yaptı. 

Birçok radyo istasyonunda çalıştıktan sonra Yavuz Seçkin’le Lig TV’de Yavuz’un Komedi Kulübü’nde çalıştı. Metin yazarlığı yaptı ve skeçlerde rol aldı. TV8’de Joker programını yazdı ve birçok ünlüyü görsel olarak şakaladı.

Yavuz’un Minibüsü programında metin yazarlığı yaptı. Daha sonraları Alper Mestçi yönetmenliğinde Yavuz Seçkin ve İsmail Baki Tuncer ile birlikte Co-Medya programında yer aldı.

Filmografi

2019 SIFIR: Etkisiz Eleman
2015 Adana İşi
2014 Sabit Kanca 2
2012 Sabit Kanca

Televizyon

2012 İsmail Baki TV

Senaryo

2012 İsmail Baki TV
2012 Zil Çalınca

Görev Aldığı Yapımlar

Volkan Kantoğlu Fotoğrafları

Volkan Kantoğlu Haberleri

Portreler