Volkan Ünal

Volkan Ünal

Volkan Ünal
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.1.1968

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 1991 yılında mezun oldu. Konservatuvardan 1991 yılında mezun olunca Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı. 1997 yılında Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. 2001 yılında Milli Piyango İdaresin'in “Şans Topu” çekilişinde sunuculuk yaptı.

Tüm dünyada “FUNNY HOME VIDEO CLIPS SHOW” olarak bilinen ve türünün bir örneği olan “VIDEO GAG” farklı ülkelerden toplanan, amatör kameralara takılmış komik görüntülerin uzun süren titiz bir montaj çalışmasıyla kurgulandığı ve konu başlıklarına göre sıralandığı bir Sinerji prodüksiyonunu Doğa Bekleriz ile beraber Kanal 1 televizyonunda 15 Temmuz 2006 günü başlayarak 48 bölüm sunmuştur.

Babası Mete Ünal, tiyatro oyuncuları Hepşen Akar halası ve tiyatro oyuncusu Cihan Ünal amcasıdır. TV programcısı Gülçin Ünal'la evlidir.

Filmografi

2018 Keşif
2017 Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı
2015 Dabbe 6
2014 Çılgın Kamp

Televizyon

2017 İkisini de Sevdim
2016 Anne
2015 Milat
2015 Güneşin Kızları
2014 Kaderimin Yazıldığı Gün
2014 Cinayet
2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2012 Arka Sokaklar
2010 Adanalı
2009 Avrupa Yakası
2008 Hepimiz Birimiz İçin
2008 Gece Gündüz
2008 Kurtlar Vadisi Pusu
2005 İki Arada Aşk
2004 Şu Bizim Ev Var Ya
2004 Metro Palas
2003 Çiçek Taksi
2000 Evdeki Yabancı
1993 Ferhunde Hanımlar

Görev Aldığı Yapımlar

Volkan Ünal Fotoğrafları

Volkan Ünal Haberleri