Volker Michalowski

Volker Michalowski

Volker Michalowski
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.05.1971

Doğum Yeri: Dresden, Almanya

Alman aktör, müzisyen ve komedyen.


Filmografi

2016 König Laurin
2016 Salt and Fire
2015 Schmidts Katze
2014 Grand Budapest Hotel
2012 Ludwig II.
2011 Die Sonne, die uns täuscht 2
2011 Die Superbullen
2010 3faltig
2009 Inglourious Basterds
2007 Rennschwein Rudi Rüssel – Rudi rennt wieder
2007 In Formatica (Hauptrolle)
2006 Das Leben der Anderen
2006 Heiratsschwindlerin mit Liebeskummer
2005 The Piano Tuner of Earthquakes
2005 Martha und der fliegende Großvater
2004 Der Rote Kakadu
2004 Neuschwanstein Conspiracy
2003 Vollmilch
2003 Kleiner Matrose
2002 Unendliche Sekunden
2001 Islandfalken
2000 Kein Frühstück in Schadewohl
1999 In the air tonight (Kısa Film)

Televizyon

2015 Sedwitz
2014 Jetzt wird’s schräg
2014 Die perfekte Minute
2012 Motzgurke.tv
2012 Schneeweißchen und Rosenrot
2011 In aller Freundschaft
2011 Anna und die Liebe
2011 Jorinde und Joringel
2010 Ein Haus voller Töchter
2009 Schneewittchen
2008 Ein Job
2007 Hochzeit um jeden Preis
2007 Schillerstraße
2007 Tatort – Der Traum von der Au
2007 African Race – Die verrückte Jagd nach dem Marakunda
2006 Geile Zeiten
2006 Tatort – Mann über Bord
2005 SOKO Wismar – Feuerteufel
2005 Tatort – Feuerkämpfer
2005 Abschnitt 40
2005 Heil Hitler, das Schwein ist tot! – Humor unterm Hakenkreuz
2005 Alles auf Anfang
2005 Zack! Comedy nach Maß
2004 Großstadtrevier – Kaltes Kind
2004 Der letzte Zeuge
2004 Crazy Race 2 – Warum die Mauer wirklich fiel
2003 Die Wachmänner
2003 Crazy Race
1999 Eine starke Familie

Tiyatro

2015 Die Olsenbande dreht durch
2014 Spuk unterm Riesenrad
2014 Die Feuerzangenbowle
2012 Dietrichs Demokratische Republik

Görev Aldığı Yapımlar

Volker Michalowski Fotoğrafları

Volker Michalowski Haberleri