Wiktor Zborowski

Wiktor Zborowski

Wiktor Zborowski
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.1.1951

Doğum Yeri: Varşova, Polonya

Polonyalı tiyatro, dizi, radyo ve sinema oyuncusu, dublaj sanatçısı.

Pokot (2017), Ateş ve Kılıç (1999) ve Die Ballade von der Axt (1986) filmleriyle tanınmıştır. Maria Teresa Winiarska ile evlidir ve iki çocuk babasıdır.

Filmografi

2017 Pokot
2015 Ausma
2015 Excentrycy, czyli po slonecznej stronie ulicy
2013 Kanadyjskie sukienki
2011 Milion dolarów
2011 Och, Karol 2
2011 Sommer auf dem Land
2010 Mala matura1947
2010 Sluby panienskie
2009 Esterhazy (Kısa Film – Seslendirme)
2009 Mniejsze zlo
2007 Rys
2005 Jam Session (Kısa Film – Seslendirme)
2003 Die Wikinger - Angriff der Nordmänner
1999 Ateş ve Kılıç
1999 O dwóch takich, co nic nie ukradli
1998 Darmozjad polski
1998 Zloto dezerterów
1994 Oczy niebieskie
1993 Do widzenia wczoraj
1992 Der Klang der Stille
1992 Kawalerskie zycie na obczyznie
1992 Wszystko, co najwazniejsze...
1991 Kuchnia polska
1990 Kapital, czyli jak zrobic pieniadze w Polsce
1989 Czarny wawóz (Seslendirme)
1989 Galimatias, czyli kogel-mogel II
1989 Sztuka kochania
1988 Kogel-mogel
1988 Und die Geigen verstummen
1987 Misja specjalna
1986 Die Ballade von der Axt
1986 K.u.K. Deserteure
1985 Kobieta w kapeluszu
1985 Milosc z listy przebojów
1985 Rozrywka po staropolsku
1981 Mis
1980 Dzien Wisly

Televizyon

2009 Warszawa (TV Filmi)
2009 Synowie
2008 Agentki
2008 Na kocia lape
2008 Niania
2007 Hela w opalach
2007 Ranczo
2006 Kochaj mnie, kochaj! (Mini Dizi)
2005 Aniol stróz
2004 Cudownie ocalony (TV Filmi)
2004 Kryminalni
2003 Bao-bab, czyli zielono mi (Mini Dizi)
2003 Sila komiczna (TV Filmi)
2003 Daleko od noszy
2001 Ogniem i mieczem (Mini Dizi)
2001 Przeprowadzki (Mini Dizi)
2001 Myszka Walewska
2000 Bardzo ostry dyzur
1997 Klan
1996 Bar Atlantic
1995 Fitness Club
1993 Kuchnia polska (Mini Dizi)
1993 Zegnaj Rockefeller (TV Filmi)
1990 Paziowie
1986 Alternatywy 4
1985 Lato lesnych ludzi (Mini Dizi)
1985 5 dni z zycia emeryta
1985 Die Kinder vom Mühlental
1982 Jan Serce (Mini Dizi)
1980 Evlilik Sözleşmesi (TV Filmi)
1978 Lalka (Mini Dizi)
1975 Czterdziestolatek

Görev Aldığı Yapımlar

  • İz, Spoor, 2017, Oyuncu

Wiktor Zborowski Fotoğrafları

Wiktor Zborowski Haberleri