Will Kemp

Will Kemp

Will Kemp
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.6.1977

Doğum Yeri: Hertfordshire, İngiltere

İngiliz aktör ve dansçı.

2006 yapımı The Midnight Man ve 2011 yapımı TV dizisi Nikita filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Royal Matchmaker
2017 Slumber
2016 The Midnight Man
2015 The Scorpion King 4: Quest for Power
2013 The Coin (Kısa Film)
2008 Step Up 2: The Streets
2007 Miguel y William
2005 Brothers of the Head
2004 Mindhunters
2004 Van Helsing

Televizyon

2017 Reign
2015 Girlfriends' Guide to Divorce
2014 Petals on the Wind (TV Filmi)
2013 Kristin's Christmas Past (TV Filmi)
2013 Non-Stop (TV Filmi)
2012 90210
2011 Christopher and His Kind (TV Filmi)
2011 Peter and the Wolf (TV Filmi)
2011 Grace (TV Filmi)
2011 Nikita
2010 The Soldier's Tale (TV Filmi – Anlatıcı)
2009 The Prisoner (Mini Dizi)
2008 New Tricks
2006 Pinocchio (TV Filmi)
2001 The Car Man (TV Filmi)
1998 Great Performances

Görev Aldığı Yapımlar

Will Kemp Fotoğrafları

Will Kemp İle İlgili Haberler

Portreler