Will Peltz

Will Peltz

Will Peltz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.5.1986

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li aktör.

Sanalüstü (2014), Zamana Karşı (2011) ve Koleksiyoncu 2 (2012) filmleriyle tanınmıştır. Babası milyarder Nelson Peltz ve kızkardeşi aktris Nicola Peltz'dir.

Filmografi

2018 Time Freak
2018 Sierra Burgess Is a Loser
2017 Khalid: Young Dumb & Broke (Kısa Video)
2017 The Outcasts
2015 Occupy Alice (Kısa Film)
2015 Safelight
2014 Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Sanalüstü
2013 Paranoya
2013 As Cool as I Am
2013 Sugar
2013 Starting Over with Brooke Shields (Kısa Film)
2013 Megan Mullally & Nick Offerman Rap About Dicks (Kısa Film)
2012 Miles Away (Kısa Film)
2012 Koleksiyoncu 2
2012 Aşkı Kollarına Yaz
2011 Zamana Karşı
2011 Kaçış

Televizyon

2017 NCIS: New Orleans
2016 The Deleted
2015 CSI: Cyber
2010 Entourage
2010 Medium

Görev Aldığı Yapımlar

Will Peltz Fotoğrafları

Portreler