Will Thorp

Will Thorp

Will Thorp
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.6.1977

Doğum Yeri: Frome, İngiltere

İngiliz aktör.

Bristol Old Vic Tiyatro Okulu'nda tiyatro eğitimi aldı ve buradan 2000 yılında mezun oldu. Bu okula girmeden önce Büyük Britanya Ulusal Gençlik Tiyatrosu'nda altı yıl boyunca sahneye çıktı ve kendini yetiştirdi.

Doctor Who (2004), The Last Witness (2017), Coronation Street (2006), Casualty (2004) ve NBC dizisi A.D. Kingdom and Empire (2015) film ve dizileri ile tanınmıştır.

Filmografi

2019 Bruno
2019 Turkish'i Dondurma
2018 The Last Witness
2015 Unhallowed Ground
2005 Jodie (Kısa Film)
2003 Boys Will Be Boys (Kısa Film)

Televizyon

2018 Shakespeare & Hathaway: Private Investigators
2017 Unspeakable (TV Filmi)
2016 Doctors
2015 A.D. The Bible Continues
2014 In the Club
2012 Scott & Bailey
2011 Coronation Street
2009 Law & Order: UK
2008 Hughie Green, Most Sincerely (TV Filmi)
2006 Doctor Who
2005 Holby City
2005 Casualty @ Holby City
2005 Casualty
2005 Friends & Crocodiles (TV Filmi)
2004 The Courtroom

Yönetmen

2017 Prelude (Kısa Film)

Yapımcı

2017 Prelude (Kısa Film)

Senaryo

2017 Prelude (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Will Thorp Fotoğrafları

Will Thorp Haberleri

Portreler