William Eubank

William Eubank

William Eubank
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 15.11.1982

Doğum Yeri: Massachusetts, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Sinyal (2014), Love (2011) ve Bitik Şehir (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Derin Sular
2014 Sinyal
2011 Love

Yapımcı

2006 Dust of Life

Senaryo

2014 Sinyal
2011 Love

Görev Aldığı Yapımlar

  • Derin Sular, Underwater, 2020, Yönetmen
  • Sinyal, The Signal, 2014, Yönetmen, Senarist

William Eubank Fotoğrafları

William Eubank Haberleri