Woo-sik Choi

Woo-sik Choi

Woo-sik Choi
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.3.1990

Doğum Yeri: Güney Kore, Türkiye

Güney Koreli oyuncu.

Pinetree Ortaokulu, Chung-Ang ve Simon Fraser üniversitelerinden mezun olmuştur. Okja (2017), Geo-in (2014) ve Zombi Ekspresi (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Izzy Got the Frizzies
2019 Wooparoo Adventure
2019 Pokemon XY
2019 Paboos
2019 Gisaengchung
2018 Shimajiro and the Rainbow Oasis
2018 Mulgoe
2018 İntikam
2018 Gung-hab
2018 Doraemon Nobita no Takarajima
2017 Shimajiro and the Rainbow Oasis
2017 Okja
2017 Deo Paekiji
2016 Zombi Ekspresi
2015 Pororo3: Cyber Space Adventure
2015 Okutopasu (Kısa Film)
2015 In the Room
2014 IU: Naui yetnal Iyagi (Kısa Video)
2014 Geo-in
2014 Big Match
2013 Eun-mil-ha-gae eui-dae-ha-gae

Televizyon

2017 The Boy Next Door (Mini Dizi)
2017 Ssam, Maiwei
2015 Hogu-ui Sarang
2015 Dream Knight
2014 Un-myeong-cheol-eom neol sa-rang-hae
2014 Omangwa Pyungyeon
2014 Neo-hui-deul-eun po-wi-dwaess-da
2013 Hoo-ah-yu
2013 Shut Up Family
2012 Deurama Seupesyeol
2011 TEN (Teuk-soo-sa-geon-jeon-dam-ban)
2011 Jjakpae

Görev Aldığı Yapımlar

  • Parazit, Gisaengchung / Parasite, 2019, Oyuncu
  • İntikam, The Witch / Manyeo, 2018, Oyuncu
  • Zombi Ekspresi, Train to Busan / Busanhaeng, 2016, Oyuncu

Woo-sik Choi Fotoğrafları

Woo-sik Choi Haberleri

Portreler