Wyatt Russell

Wyatt Russell

Wyatt Russell
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.7.1986

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li aktör ve buz hokeyi oyuncusu.

Tam adı Wyatt Hawn Russell'dır. Sinema oyuncuları Kurt Russell ve Goldie Hawn'ın çocuklarıdır. Annesinin aktör ve müzisyen Bill Hudson'la olan evliliğinden doğan Oliver ve Kate Hudson ile babasının müzisyen Season Hubley'le olan evliliğinden Boston Russell olmak üzere üç üvey kardeşi vardır. 

Escape from L.A., Soldier, Cowboys & Aliens, This Is 40, Love and Honor, We Are What We Are, ve Goon: Last of the Enforcers filmleriyle tanınmıştır. Rol aldığı filmler kadar ABD Buz Hokeyi Ligi'nde de profesyonel olarak yer almaktadır.

Filmografi

2019 The Woman in the Window
2018 Blaze
2018 Overlord
2017 Ingrid Goes West
2017 Table 19
2017 Shimmer Lake
2017 Goon: Last of the Enforcers
2016 Everybody Wants Some!!
2016 Folk Hero & Funny Guy
2015 Prisoner (Kısa Film)
2014 22 Jump Street
2014 Cold in July
2014 At the Devil's Door
2013 We Are What We Are
2013 Love and Honor
2012 This Is 40
2011 Cowboys & Aliens
2010 High School
2006 The Last Supper (Kısa Film)
1998 Soldier
1996 Escape from L.A.

Televizyon

2018 Lodge 49
2016 Black Mirror
2013 Arrested Development
2013 The Walking Dead: The Oath (Web Dizisi)
2010 Law & Order: LA

Görev Aldığı Yapımlar

Wyatt Russell Fotoğrafları