Xavier de Choudens

Xavier de Choudens

Xavier de Choudens
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 29.5.1973

Doğum Yeri: Fransa

Fransız senarist, yapımcı ve yönetmen.

Frères (2004), Mélodie de la dernière pluie (2007) ve Acele Baba Aranıyor (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Acele Baba Aranıyor
2010 Joseph et la fille
2007 Mélodie de la dernière pluie
2005 00h17 (Kısa Film)
2004 Frères
2001 HK (Kısa Film)
2000 C'est pas si compliqué (Kısa Film)
1999 Générique (Kısa Film)

Senaryo

2019 Acele Baba Aranıyor
2010 Joseph et la fille
2007 Mélodie de la dernière pluie
2005 00h17 (Kısa Film)
2004 Frères
2001 HK (Kısa Film)
2000 C'est pas si compliqué (Kısa Film)
1999 Générique (Kısa Film)

Yapımcı

2001 HK (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Xavier de Choudens Fotoğrafları

Xavier de Choudens Haberleri

Portreler