Xi Qi

Xi Qi

Xi Qi
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.9.1984

Doğum Yeri: Guiyang, Çin

Çinli oyuncu.

Gizem (2012), Highway of Love (2015) ve Di qiu zui hou de ye wan (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Whistleblower
2019 Elveda Oğlum
2018 Baat go leuiyan, yat toi hei
2018 Di qiu zui hou de ye wan
2017 Bitter Flowers
2016 Yi ju ding yi wan ju
2016 Guo nian hao
2015 Wan wu sheng zhang
2015 Highway of Love
2014 Huai jie jie zhi chai hun lian meng
2012 Gizem

Televizyon

2017 Chun Feng Shi Li Bu Ru Ni
2016 Fu qin de shen fen

Görev Aldığı Yapımlar

  • Elveda Oğlum, Di jiu tian chang / So Long, My Son, 2019, Oyuncu

Xi Qi Fotoğrafları

Xi Qi Haberleri