Xiaogang Feng

Xiaogang Feng

Xiaogang Feng
Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 18.3.1958

Doğum Yeri: Pekin, Çin

Çinli oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Lao pao er (2015), Ji jie hao (2007) ve Fang hua (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2017 Fang hua
2016 Wo bu shi Pan Jin Lian
2013 Si ren ding zhi
2012 Yi jiu si er
2010 Fei cheng wu rao2
2010 Tang shan da di zhen
2008 Fei cheng wu rao
2007 Ji jie hao
2006 Ye yan
2004 Tian xia wu zei
2003 Shou ji
2001 Da wan
2000 Yi sheng tan xi
1999 Mei wan mei liao
1998 Bu jian bu san
1997 Jia fang yi fang
1994 Yong shi wo ai

Televizyon

1995 Yi di ji mao
1993 Beijing ren zai Niu Yue

Yapımcı

2018 Zhao dao ni
2017 Fang hua
2016 Songs of the Youth 1969
2016 Wo bu shi Pan Jin Lian
2015 Huai dan bi xu si
2015 Ming zhong zhu ding
2010 Fei cheng wu rao2
2009 Feng sheng
2007 Ji jie hao
2006 Di liu ling yi ge dian hua
2005 Qiuqiu ni, biaoyang wo
2003 Shou ji
2003 Ka la shi tiao gou

Televizyon

2004 Wu yue huai hua xiang
2003 Swordsmen of the Passes

Senaryo

2010 Fei cheng wu rao 2
2008 Fei cheng wu rao
2004 Tian xia wu zei
2001 Da wan
2000 Yi sheng tan xi
2000 Baba
1998 Bu jian bu san
1995 Tian sheng dan xiao
1994 Yong shi wo ai
1993 Da Sa Ba
1991 Zaoyu jiqing

Televizyon

1993 Beijing ren zai Niu Yue
1992 Bian ji bu de gu shi

Oyuncu

2018 Kül En Saf Beyazdır
2016 Wo bu shi Pan Jin Lian (Anlatıcı)
2015 Lao pao er
2010 Mermiler Uçuşuyor
2010 Su Qi-er
2009 Jian guo da ye
2007 Por see yee
2005 Tung mung kei yun
2004 Kung fu
2001 Shui shuo wo bu zai hu
2000 Baba
1997 Jia fang yi fang
1994 Yang guang can lan de ri zi

Televizyon

2016 Nature Is Speaking (Mini Dizi - Seslendirme)
1992 Bian ji bu de gu shi
1987 Kai xuan zai zi ye

Görev Aldığı Yapımlar

Xiaogang Feng Fotoğrafları

Xiaogang Feng Haberleri