Xiaoshuai Wang

Xiaoshuai Wang

Xiaoshuai Wang
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 22.5.1966

Doğum Yeri: Şangay, Çin

Çinli oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Elveda Oğlum (2019), Shiqi sui de dan che (2001) ve Dongchun de rizi (1993) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Elveda Oğlum
2018 Chinese Portrait (Belgesel)
2015 The Cornfield (Kısa Film)
2014 Chuang ru zhe
2012 L'archivio a oriente (Belgesel)
2011 Wo 11
2010 Rizhao Chongqing
2007 Zuo you
2006 Jeonjaeng geu ihu
2005 Qing hong
2003 Er di
2001 Shiqi sui de dan che
1999 Meng huan tian yuan
1998 Biandan, guniang
1996 Jidu hanleng
1994 Da youxi
1993 Dongchun de rizi

Yapımcı

2017 Old Beast
2015 The Cornfield (Kısa Film)
2011 Wo 11
1993 Dongchun de rizi

Senaryo

2019 Elveda Oğlum
2015 The Cornfield (Kısa Film)
2014 Chuang ru zhe
2012 One More Try
2012 L'archivio a oriente (Belgesel)
2011 Wo 11
2010 Rizhao Chongqing
2007 Zuo you
2005 Qing hong
2003 Er di
2001 Shiqi sui de dan che
1998 Biandan, guniang
1996 Jidu hanleng
1994 Da youxi
1993 Dongchun de rizi

Oyuncu

2006 Xue zhan dao di
2004 Yalan Dünya
1998 Le violon rouge
1995 Zhou mo qing ren
1989 Peering from the Moon

Görev Aldığı Yapımlar

  • Elveda Oğlum, Di jiu tian chang / So Long, My Son, 2019, Yönetmen, Senarist
  • Kızıl Amnezi, Red Amnesia / Chuang ru zhe, 2014, Yönetmen, Senarist

Xiaoshuai Wang Fotoğrafları

Xiaoshuai Wang Haberleri

Portreler