Yalçın Menteş

Yalçın Menteş

Yalçın Menteş
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.4.1960

Ölüm Tarihi: 8.2.2019

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk oyuncu.

Tatlı Kaçıklar adlı diziyle televizyon ekranlarında parlamıştır. Yaşadığı kangren hastalığı nedeniyle 2013 yılında sağ bacağı diz üstünden kesilmiştir. Yalçın Menteş Production reklam ajansının kurucusudur.

13 gün boyunca yoğun bakımda kalmasının ardından 8 Şubat 2019 tarihinde hayatını kaybetmiştir.

Filmografi

2018 Babamın Ceketi
2009 Hamileyim Hamile

Televizyon

2013 Doksanlar
2011 Akasya Durağı
2009 Yalancı Romantik
2006 Yalancı Yarim
2005 İnadım İnat
2005 Sevda Tepesi
2004 Cennet Mahallesi
2001 Yalçın Menteş Show (TV Programı)
1999 Çarli
1997 Hayvanlara Dokunduk
1996 Tatlı Kaçıklar
1992 Mahallenin Muhtarları

Görev Aldığı Yapımlar

Yalçın Menteş Fotoğrafları

Yalçın Menteş Haberleri

Portreler