Yavuz Çetin

Yavuz Çetin

Yavuz Çetin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.8.1960

Doğum Yeri: Amasya, Türkiye

Türk oyuncu.


Gazi Üniversitesi Resim Bölümü mezunudur. 

Filmografi

2017 Cin Çeşmesi
2016 Siccin 3: Cürmü Aşk
2016 Leblebi Tozu
2015 Üç Harfliler 2: Hablis
2015 Siccin 2
2011 Bendeyar
2010 Hür Adam
2009 Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi
2006 Pars: Kiraz Operasyonu
2002 Abdülhamit Düşerken
1979 Fırat

Televizyon

2015 İki Dünya Arasında
2013 Gönül Hırsızı
2011 Firar
2010 Nakş-ı Dil Sultan
2010 Sakarya Fırat
2010 Kurtlar Vadisi Pusu
2008 Kayıp Prenses
2007 Yemin
2007 Sır Gibi
2007 Kuzey Rüzgarı
2006 Kaybolan Yıllar
2006 Acı Hayat
2005 Kurtlar Vadisi
2004 Şubat Soğuğu
2004 Yabancı Damat
2004 Son Yaprak
2003 Gurbet Kadını
2003 Esir Şehrin İnsanları

Görev Aldığı Yapımlar

Yavuz Çetin Fotoğrafları

Yavuz Çetin İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler