Yavuz Gürbüz

Yavuz Gürbüz

Yavuz Gürbüz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.5.1959

Doğum Yeri: Erzurum, Türkiye

Türk oyuncu.

Oyunculuk yapmaya 2009 yılında Talihsiz Şans isimli TV filmiyle başladı. İçerde (2016) ve Gülperi (2018) dizileri ve ilk uzun metraj çalışması olan Beyaz Hüzün (2018) sinema filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Beyaz Hüzün

Televizyon

2018 Gülperi
2016 İçerde
2014 Ötesiz İnsanlar
2011 Kalbim Seni Seçti
2009 Talihsiz Şans (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Yavuz Gürbüz Fotoğrafları

Yavuz Gürbüz Haberleri