Yeliz Kuvancı

Yeliz Kuvancı

Yeliz Kuvancı
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.2.1987

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Aslen Ankaralıdır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.

Çıkışını 2010'da, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı müzik öğretmeni İnci karakteriyle yaptı. Bir sezon oynadıktan sonra rolü bitince 2011-2012 sezonunda Seni Bana Yazmışlar adlı komedi dizisinde yer aldı.

Filmografi

2018 Locman

Televizyon

2016 Hangimiz Sevmedik
2015 Kocamın Ailesi
2013 Böyle Bitmesin
2011 Seni Bana Yazmışlar
2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki

Görev Aldığı Yapımlar

Yeliz Kuvancı Fotoğrafları

Yeliz Kuvancı İle İlgili Haberler