Yeo-jeong Jo

Yeo-jeong Jo

Yeo-jeong Jo
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.2.1981

Doğum Yeri: Seul, Güney Kore

Güney Koreli oyuncu.

Dongguk Üniversitesi Tiyatro ve Film oyunculuğu bölümünü bitirdi. Aynı üniversitede performans sanatları üzerine master yaptı. Bang-ja jeon (2010), Parazit (2019) ve In-gan-jung-dok (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Parazit
2015 Woking-geol
2014 In-gan-jung-dok
2014 Pyojeok
2012 Hoo-goong: Je-wang-eui cheob
2010 Bang-ja jeon
2006 Heubhyeol hyeongsa na do-yeol
2004 Gwishini sanda
2002 Joheun saram isseumyeon sogae shikeojwo

Televizyon

2019 Woman of 9.9 Billion
2019 Areumdaun Sesang
2018 Deurama Seuteiji
2017 Wanbyeokhan Anae
2016 Beibishiteo (Mini Dizi)
2015 Yihonbyunhosaneun Yeonaejoong
2012 Haeundae Lovers
2011 I Need Romance

Görev Aldığı Yapımlar

  • Parazit, Gisaengchung / Parasite, 2019, Oyuncu

Yeo-jeong Jo Fotoğrafları

Portreler