Yi'nan Diao

Yi'nan Diao

Yi'nan Diao
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 30.11.1969

Doğum Yeri: Xi'an, Çin

Çinli oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Güney İstasyonunda Randevu (2019), Kül En Saf Beyazdır (2018), Zhifu (2003) ve Berlin Film Festivali'nde En İyi Film dalında Altın Ayı ödülünü kazandığı İnce Buz, Kara Kömür (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Güney İstasyonunda Randevu
2014 İnce Buz, Kara Kömür
2007 Ye che
2003 Zhifu

Yapımcı

2021 Ping Yuan Shang De Mo Xi

Senaryo

2019 Güney İstasyonunda Randevu
2014 İnce Buz, Kara Kömür
2007 Ye che
2003 Zhifu
2001 Zou dao di
1999 Xi zao
1997 Aiqing mala tang

Oyuncu

2018 Kül En Saf Beyazdır
2003 Mingri tianya

Görev Aldığı Yapımlar

Yi'nan Diao Fotoğrafları

Yi'nan Diao Haberleri

Portreler