Yifei Liu

Yifei Liu

Yifei Liu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.8.1987

Doğum Yeri: Wuhan, Çin

Çinli şarkıcı, model ve oyuncu.

Asıl adı An Feng'dir ancak sahnede Liu Ximeizi ve sinemada ise Liu Yifei isimlerini kullanmaktadır. Ayrıca Fairy Sister lakabıyla da tanınmaktadır. Yasak Krallık (2008), Kiralık Katiller (2012) ve Mulan (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Mulan
2017 Feng huo fang fei
2017 Er dai yao jing
2017 Once Upon a Time
2016 Zhi qing chun 2: Yuan lai ni hai zai zhe li
2015 Le Paon de Nuit
2015 Di san zhong ai qing
2014 Si da ming bu 3
2014 Lushui Hongyan
2014 Sürgün
2013 Si da ming bu 2
2012 Tong que tai
2012 Si da ming bu
2011 Sien lui yau wan
2011 Hong men yan chuan qi
2010 Lian ai tong gao
2008 Yasak Krallık
2004 Wu yue zhi lian
2004 Lian ai da ying jia

Televizyon

2015 Women on the Breadfruit Tree
2006 Shen diao xia lu
2005 Silver Age
2005 Chinese Paladin
2003 Tian long ba bu
2002 The Story of a Noble Family

Görev Aldığı Yapımlar

Yifei Liu Fotoğrafları

Yifei Liu Haberleri

Portreler