Yiğit Kirazcı

Yiğit Kirazcı

Yiğit Kirazcı
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.8.1983

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da yaptıktan sonra, Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra, Ümit Çırak Modern Oyunculuk Atölyesi'nde oyunculuk eğitimi alarak, oyunculuk üzerine eğilen Kirazcı, aynı zamanda Üç Mota Oyunculuk Atölyesi'nde de öğrencidir.

İlk olarak Son Tercih dizisi ile ekranlara çıkan Yiğit Kirazcı, Türk seyircisi tarafından çok beğenilmiş ve oyunculuk kariyerine hızlı ve başarılı bir şekilde başlamıştır.

Filmografi

2018 İyi Oyun
2018 Baba Nerdesin Kayboldum
2015 Tabula Rosa
2008 Cin Geçidi (Kısa Film)

Televizyon

2018 8. Gün
2017 Seni Kimler Aldı
2016 Seviyor Sevmiyor
2015 Güllerin Savaşı
2013 Vicdan
2012 Sudan Bıkmış Balıklar
2011 Mavi Kelebekler
2007 Son Tercih

Görev Aldığı Yapımlar

Yiğit Kirazcı Fotoğrafları

Yiğit Kirazcı Haberleri

Portreler