Yıldız Çağrı Atiksoy

Yıldız Çağrı Atiksoy

Yıldız Çağrı Atiksoy
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.4.1986

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk dizi ve sinema oyuncusu. 

İki yıl İzmir Ege Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan sanatçı daha oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde devam etti. Ayrıca Plato Film, 'Sinema Teknik ve Oyunculuk' eğitimi de almıştır. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Berrin Akarsu karakteriyle yıldızı parladı. Yedi Güzel Adam isimli dizide de Zehra karakterine hayat verdi. Savaşçı dizisinde Aslı Özkaynak karakterini canlandırmaktır.

Filmografi

2018 Baba Nerdesin Kayboldum
2008 Miras

Televizyon

2017 Savaşçı
2015 Evli ve Öfkeli
2014 Yedi Güzel Adam
2013 Görüş Günü Kadınları
2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2009 Bahar Dalları
2008 Kayıp Prenses
2008 Gazi
2007 Yersiz Yurtsuz
2006 Yağmurdan Sonra
2006 Ahh İstanbul
2005 Aşk Oyunu
2004 Büyük Buluşma

Görev Aldığı Yapımlar

Yıldız Çağrı Atiksoy Fotoğrafları

Yıldız Çağrı Atiksoy Haberleri

Portreler