Yiorgos Kendros

Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1970

Doğum Yeri: Atina, Yunanistan

Yunan aktör.

Şövalye (2015), Thymata eirinis (1999) ve Prin to telos tou kosmou (1996) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Play (Kısa Film)
2015 Şövalye
2006 Sta oria
2002 To tameno (Kısa Film)
2000 Flegomeni Stella (Kısa Film)
1996 Prin to telos tou kosmou
1995 To ftero tis mygas
1994 Volta sta synnefa (Kısa Film)
1994 Ypoptos politis
1991 Ta korakia i to parapono tou nekrothaftou
1989 Grafeio ideon (Kısa Film)
1987 Oneiro aristeris nyhtas
1986 Morfi kai periehomeno (Kısa Film)
1985 Meteoro kai skia
1982 To Troboni

Televizyon

2008 G 4
1999 Thymata eirinis
1994 Parathyro ston ilio
1993 I fonissa (TV Filmi)
1990 Oi teleftaioi eggonoi
1989 O agnostos den eihe afisei to onoma tou (TV Filmi)
1987 Eis to fos tis imeras (TV Filmi)
1983 I kyria Doremi
1982 Alaloumia (TV Filmi)
1980 Oi athlioi ton Athinon

Görev Aldığı Yapımlar

Yiorgos Kendros Fotoğrafları

Portreler