Yorgos Pirpassopoulos

Yorgos Pirpassopoulos

Yorgos Pirpassopoulos
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.7.1974

Doğum Yeri: Adelaide, Avustralya

Yunan asıllı Avustralyalı oyuncu, yönetmen ve yapımcı.

Lakabı George Peer'dir. 4Ever (2011), Şövalye (2015) ve Guiness (2009) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Ellinikon (Kısa Film)
2017 Tracks (Kısa Film)
2015 Whack (Kısa Film)
2015 Sövalye
2015 oi ellinikes marionetes
2013 Wild Duck (Ayrıca Yapımcı)
2013 Mathimata Odigisis (Kısa Film)
2012 Poker Face
2011 4Ever (Ayrıca Yapımcı ve Yönetmen)
2010 Vibes (Kısa Film - Ayrıca Yapımcı)
2009 Mia istoria agapis (Kısa Film)
2009 Guiness
2006 Alithia (Kısa Film)
2005 P.E.O Z (Kısa Film)
2004 To psygeio (Kısa Film)
2003 Na m' agapas
2001 Hot Dogs (Kısa Film)
2001 Antio (Kısa Film)
2000 Pamptohoi A.E.
1999 Thilyki etaireia
1999 Safe Sex
1997 I Roza... kapos etsi (Kısa Film)
1996 To fylakio (Kısa Film)
1995 To ftero tis mygas
1995 Proti fora (Kısa Film)
1995 Mia mera... oneiro (Kısa Film)
1994 Telos epohis

Televizyon

2011 Eleftheros & oraios
2008 Agria paidia
2007 Yperoha plasmata
2005 Dyo meres mono
2002 Ti symvainei me to Hari
2002 Kokkinos kyklos
2000 Tha se do sto ploio
2000 Ouden provlima
2000 Na me proseheis
1999 Thymata eirinis
1999 Glykoxino krasi
1999 Anishyra psevdi
1996 Logo timis
1996 Kala xeberdemata
1994 Vanilia sokolata
1994 Oi agnoimenoi
1992 To soi mas

Görev Aldığı Yapımlar

Yorgos Pirpassopoulos Fotoğrafları

Portreler