Yücel Yolcu

Yücel Yolcu

Yücel Yolcu
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1968

Doğum Yeri: Iğdır, Türkiye

Türk yönetmen.

İlk kez Sinan Çetin'in yönetmenliğini üstlendiği Komiser Şekspir filminin ekibinde yer almıştır. 2000 tarihinde Kırık Zar adlı televizyon filmiyle birlikte yönetmen koltuğuna oturan Yücel Yolcu, 2005 yılında gösterime giren Anlat İstanbul filminin 'Uyuyan Güzel' bölümünün kamera arkasına geçmiştir. Yolcu, 2014 yılında Bırakmak İstiyorum adlı belgesel projesine de imza atmıştır.

Filmografi

2018 Kafalar Karışık
2014 Bırakmak İstiyorum (Belgesel)
2009 Kahraman Şerif
2004 Anlat İstanbul

Televizyon

2000 Kırık Zar (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Yücel Yolcu Fotoğrafları

Yücel Yolcu Haberleri

Portreler