Yuchang Peng

Yuchang Peng

Yuchang Peng
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.10.1994

Doğum Yeri: Xinyu, Çin

Çinli şarkıcı ve oyuncu.

Shanghai Tiyatro Akademisi'nde kuklacılık eğitimi aldı. Eğitimi sırasında 'Come on, my life!' gibi çeşitli tiyatro oyunlarında oynadı. Profesyonel anlamda ilk kez 2015 yılında yayınlanan Go Princess Go dizisinde rol almıştır. Da xiang xi di er zuo (2018), Shan guang shao nu (2017) ve Git Be Abi (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Run For Young 
2018 An Elephant Sitting Still
2018 Go Brother!
2017 Our Shining Days

Televizyon

2018 Wiser VS 3 Adorkable Man
2018 Back To Field Season Ⅱ
2017 Weapon & Soul 2
2017 Men with Sword 2
2017 My Mr. Mermaid
2017 Birth of an Actor
2016 Stardom
2016 Deep Well Canteen
2016 Men with Sword
2016 Weapon & Soul
2016 Day Day Up
2015 Go Princess Go

Görev Aldığı Yapımlar

Yuchang Peng Fotoğrafları

Yuchang Peng Haberleri

Portreler