Yûki Kudô

Yûki Kudô

Yûki Kudô
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.1.1971

Doğum Yeri: Tokyo, Japonya

Japon aktris ve şarkıcı.

6. Yokohama Film Festivali'nde En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu ödülünü kazandığı 1984 yapımı The Crazy Family ve 16. Hochi Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandığı 1991 yapımı War and Youth filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Ao no Kaerimichi
2015 Haiyû Kameoka Takuji
2015 Kono kuni no sora
2013 Ringo nouka no shoujo (Short)
2012 Karakara
2011 Daichi no uta
2010 Zatôichi: The Last
2009 Kontrol limitleri
2008 Haru yo koi
2008 L: Change the World
2007 Bitirim İkili 3
2006 Saga no gabai-baachan
2005 Bir Geyşanın Anıları
2003 Kaze no jûtan
2000 Blood: The Last Vampire (Seslendirme)
1999 Aşkın Sırları
1997 Heaven's Burning
1994 Picture Bride
1991 War and Youth
1989 Gizem Treni
1988 Gekitotsu! Kyonshi kozo shijo saikyo no kanfu akuma gundan
1988 Aoi sanmyaku '88
1988 Hanazono no meikyu
1987 Honba jyoshikou manual: Hatsukoi binetsu-hen
1985 Shukuji
1985 Taifû kurabu
1984 The Crazy Family

Televizyon

2017 Yamaonna Nikki - Alps no Jô'oh (TV Filmi)
2017 Yamaonna Nikki - Yama fes ni ikô (TV Filmi)
2016 Yamaonna Nikki
2014 Tôkyô ga senjô ni natta hi
2014 Tôkyô ga senjô ni natta hi (TV Filmi)
2006 Masters of Horror
2002 Psycho Doctor (TV Mini-Series)
2002 Undeclared
2001 The Chronicle
1986 Oya ni wa naisho de...
1986 Janpuappu! Seishun

Video Oyunları (Seslendirme)

2005 Red Ninja: End of Honor
2000 Blood: The Last Vampire

Görev Aldığı Yapımlar

Yûki Kudô Fotoğrafları

Portreler