Yusry Abd Halim

Yusry Abd Halim

Yusry Abd Halim
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 15.6.1973

Doğum Yeri: Kuala Lumpur, Malezya

Malezyalı aktör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

İlkokulu Sri Petaling Primary School; ortaokulu ise etapak Secondary School okulunda okudu. Üniversite eğitimini ise İngiltere'de Leytonstone Sixth Form College'de tamamladı. 2002 yapımı Gerak Khas the Movie II ve 2002 Mr. Cinderella filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Oyuncu Olarak

2013 Ular
2011 Ratu: The Movie
2010 Magika
2009 Rasukan ablasa
2008 Cicak-Man 2: Planet Hitam
2006 Cicak-man
2002 Mr. Cinderella
2002 Gerak Khas the Movie II

Yönetmen Olarak

2018 Cesur Araba
2015 Cicak Man 3
2013 Vikingdom
2011 Karak
2011 The Malay Chronicles: Bloodlines
2008 Cicak-Man 2: Planet Hitam
2006 Cicak-man

Yapımcı Olarak

2014 Kurbaga Prens
2011 The Malay Chronicles: Bloodlines
2010 Magika
2009 My Spy

Senarist Olarak

2018 Cesur Araba
2011 The Malay Chronicles: Bloodlines
2008 Cicak-Man 2: Planet Hitam

Görev Aldığı Yapımlar

Yusry Abd Halim Fotoğrafları

Yusry Abd Halim Haberleri

Portreler