Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği Yorumları

Puan : 8/10 215 oy

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği Yorum Yaz




"Yorumlar küfür hakaret ve müstehcenlik içeremez. Bu kurallara uymayan yorumlar silinecektir."
Toplam 215 Yorum
  • Film Notu 10/10
    CANER 21.10.2006 08:33:00
    film cok sekıl tıpkı bızım iştedığımız gibi teşekkurler
  • Film Notu 5/10
    esma ünsal 16.10.2006 15:31:00
    her şey için film 1.sıradadır. ben bu filmi çok beğeniyorum
  • Film Notu 10/10
    taha veysel özyaramış 12.10.2006 10:28:00
    adım veysel tek dilegim bir flimde oynamak ben flim yazdım ama tek dilegim elijah wood oynamak flim süper bir flim yönetmen nimin peter jackson hepinize alasmalatık diyorum
  • Film Notu -/10
    gizem 19.9.2006 19:47:00
    bu arada birşey daha eklemek istiyorum .frodoya laf sölettirmem.bence elijah rolünü çok ii yapmıs
  • Film Notu 10/10
    melih serdar altun 14.9.2006 13:19:00
    bu filmden başka film tanımam
  • Film Notu 10/10
    ALeN unaL 7.9.2006 17:15:00
    birde :D arkadasLar sımdı Ben bu filM i islİom . MeseLa FilMde isengard mifer dibine saLdirio elfLer yardima Gelio işde orda butun elfLer oluyo.. dayanamıom .:D Bende Kapatıyom filMi oyunun aciyom Lord Of The Rings İn Elf Leri alip isengardi Yenıyom :D :D Yahu gercekden BagımLılık OLdu Bana Kız arkadasımi kirdim ayrıldım o filmden Nefret edıom dedı dıe .. Ne anlarsın o filmden dedi bana sacma dedi maLca yapilmiş maL karakterLerdedi bende soLe dedim kendısıne :D sende strategi eksıklıgı var sen anLaman :D bu filM i izleyen herkesın benı anladıgına emınım :D:D:D baqımlıyım ısde nabıyım :D sevgılımı bıLe sevmıom filM gadar keske bu fiLmi seven bı sefgilim oLsa of La of :Ç))
  • Film Notu 10/10
    ALeN unaL 7.9.2006 17:07:00
    Yahu tmm .filM 10 numara fiLm Bende en az 20 defa İzLedim.. ama O frodo Ya Uyuz oLdum arkadas .. Yahu KraLın donusu filnmine kadar iyi di o filMin sonunda sen o SaUronun Mekanı oLan Mordora Gittin tamam o daga Da girdin tamam . uLan atsana yuzugu :D :DD: Yahu atmıyorya sam a bu yuzuk benım dıor sonna SmeagoL (GoLLuM) GeLioda alıo bundan :D MaL cocugun parmagı kopuyo :D isde o andan sona nefret ettım o frodo dan . asLinda butun KahRamanLıKlar sam a ait bana gore . kac kez frodonun hayatını kurtarip .hayatını kurtardıgı gibide yuzugu kurtarip iyilikLerin devam etmesine sebeb Olmusdur .. Bana gore filmdeki en guseL Kadın karakTer arwen içim erio o kadına Bea ama eowin bı basKa Galadriel korkunc Dehset bı Kadın . of La of :D:D
  • Film Notu 10/10
    bahar taşpınar 7.9.2006 13:40:00
    film gerçekten bir harikaydı hele kralın dönüşünü çok beyendim. müzikleriylede bir yapım harikası.kaç kere izlediğimi bile hatırlayamıcam
  • Film Notu -/10
    fatih berber 5.9.2006 00:53:00
    yani bence 1cisi daha güsel bunda çok tesadüf olaylar ben kral döner diye beklerdim ama kral aragonmuş filimin sonundada zaten kral olyo kral dönüşü bu yüzdenmiş
  • Film Notu 10/10
    ceren 3.9.2006 20:59:00
    filme dicek hiç bişey yok zaten süper ayrıca frodoya bayıılıyorruumm. nerden bulmuşlar bu çocuğu yaa çok güzel oynamış kendisi de çook yakışıklı zaten senii çoookk seviyorum elıjah wood

Vizyondaki Filmler