Yvan Attal

Yvan Attal

Yvan Attal
Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 4.1.1965

Doğum Yeri: Tel Aviv, İsrail

İsrail kökenli Fransız aktör.

1965'te Fransız-Cezayir kökenli Yahudi bir ailenin çocuğu olarak Tel Aviv'de doğdu. Paris'te büyüdü.

Filmografi

2017 Raid dingue
2017 Rock'n Roll
2016 En Moi (Kısa Film)
2016 The Jews (Ayrıca senarist ve yönetmen)
2016 Heaven Will Wait
2014 Le Dernier Diamant
2014 Son épouse
2013 Delicate Gravity (Kısa Film)
2012 38 Şahit (Ayrıca yapımcı)
2012 One Night
2012 Do Not Disturb
2011 Dans la tourmente
2011 R.I.F.
2009 Je suis venu pour elle
2009 The Ball of the Actresses
2009 Leaving
2009 Les regrets
2009 Rapt
2008 La traque (TV Filmi)
2008 Orange Juice (Kısa Film)
2007 Le candidat
2007 Rush Hour 3
2006 The Serpent
2005 The Interpreter
2005 Anthony Zimmer
2005 Somewhere (Kısa Film)
2005 Munich
2004 Happily Ever After
2004 Un petit jeu sans conséquence
2003 It's Easier for a Camel...
2003 Bon Voyage
2002 And Now... Ladies and Gentlemen
2002 At Dawning (Kısa Film)
2001 My Wife Is an Actress (Ayrıca yönetmen)
2000 Le prof
1999 Mes amis
1999 With or Without You
1999 The Criminal
1998 Alissa
1998 Cantique de la racaille
1997 I Got a Woman (Kısa Film)
1997 Saraka bô
1996 Delphine 1, Yvan 0
1996 Portraits chinois
1996 Love, etc.
1994 The Patriots
1992 Amoureuse
1992 Love After Love
1991 Cauchemar Blanc (Kısa Film)
1991 Mauvais fille
1991 Aux yeux du monde
1989 Un monde sans pitié

Görev Aldığı Yapımlar

Yvan Attal Fotoğrafları

Yvan Attal Haberleri

Portreler


Vizyondakiler