Zahra Newman

Zahra Newman

Zahra Newman
Oyuncu

Doğum Yeri: Port Antonio, Jamaica

Jamaica asıllı Avustralyalı oyuncu.

Avustralya Victorian College of the Arts mezunudur. Wentworth (2013), Childhood's End: les enfants d'Icare (2015) ve Rush (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Uzun Aşkın Kısası
2020 I Met a Girl
2015 Gizli Dosya
2012 Hold (Kısa Film)

Televizyon

2020 Les voisins
2020 Rosehaven
2019 Diary of an Uber Driver
2017 Sisters
2017 Wentworth
2016 Comedy Showroom: Bleak (Kısa Film)
2015 Childhood's End: les enfants d'Icare (Mini Dizi)
2010 Rush

Görev Aldığı Yapımlar

Zahra Newman Fotoğrafları