Zeynep Beşerler

Zeynep Beşerler

Zeynep Beşerler
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.8.1979

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezundur.








Filmografisi

  • Arka Sokaklar, 2011
  • Mavi Pansiyon, 2011
  • Sultanın Sırrı, 2010
  • Şov Bizinıs, 2010
  • Arka Sokaklar, 2010
  • Sizi Seviyorum, 2010
  • Aşk ve Ceza, 2010
  • Gecekondu, 2010
  • Türkler Çıldırmış Olmalı, 2009
  • Ölüm Çiçekleri-Saraybosna, 2008
  • Kağıt, 2008
  • Nazlı Yarim, 2007
  • Esir kalpler, 2006
  • Rüzgarlı bahçe, 2005
  • Ihlamurlar Altında, 2005
  • Alacakaranlık, 2003

Görev Aldığı Yapımlar

Zeynep Beşerler Fotoğrafları

Zeynep Beşerler Haberleri

Portreler