Zeynep Çamcı

Zeynep Çamcı

Zeynep Çamcı
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 11.12.1986

Doğum Yeri: Muğla, Türkiye

Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Recep İvedik 3 filmi ile tanındı. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinde çok beğeni topladı, aynı sezon sonunda ayrıldı. 2013 yılında rol aldığı Meryem filmiyle 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Ayrıca 2014'te baş rolünü canlandıran ve senaryosunu yazan Gupse Özay'ın Deliha filminde Havva rolünü canlandırmıştır. 2020 yılında vizyona girecek olan Feride filminin başrolünde yer alan oyuncu aynı zamanda bu filmin senaristliğini ve yönetmenliğini de yaparak ilk kez kamera arkasına da geçmiştir.

Filmografi

2020 Feride
2014 Deliha
2013 Meryem
2010 Recep İvedik 3
2009 Güneşin Karanlığı (Kısa Film)
2008 Recep İvedik 2
2007 Yıldız Tornavida (Kısa Film)

Televizyon

2018 Adı Zehra
2017 Kara Yazı
2016 Seviyor Sevmiyor
2015 Eğlendirme Dairesi
2014 Beni Böyle Sev
2012 Canımın İçi
2012 Leyla ile Mecnun
2012 Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu
2008 Gece Gündüz

Yönetmen

2020 Feride

Senaryo

2020 Feride

Görev Aldığı Yapımlar

Zeynep Çamcı Fotoğrafları

Zeynep Çamcı Haberleri

Portreler


Vizyondakiler