Zeynep Elçin

Zeynep Elçin

Zeynep Elçin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.02.1990

Doğum Yeri: Gaziantep, Türkiye

Türk oyuncu.

İzmir Başkent Akademi'de ve Zafer Tunaya Kültür Merkezi’nde Tiyatro Oyunculuk dersleri almıştır. 2015 yılında Şeref Meselesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, Kırlangıç Fırtınası, Rüzgarın Kalbi, Göç Zamanı, Aşk ve Günah, Kaderimin Yazıldığı Gün dizilerinde rol almıştır. 2020 yılı yapımı Son Şaka filmi ilk sinema filmidir.

Filmografi

2020 Son Şaka

Televizyon

2019 Kimse Bilmez
2017 Savaşçı
2017 Kırlangıç Fırtınası
2016 Rüzgarın Kalbi
2015 Göç Zamanı
2015 Aşk ve Günah
2015 Kaderimin Yazıldığı Gün
2014 Şeref Meselesi

Görev Aldığı Yapımlar

Zeynep Elçin Fotoğrafları

Zeynep Elçin Haberleri