Zeyno Eracar

Zeyno Eracar

Zeyno Eracar
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 5.12.1970

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Zeyno Eracar, oyuncu kimliğinin yanı sıra seslendirme de yapmaktadır. Kaygısızlar, Çiçek Taksi ve İki Aile dizisindeki aldığı roller ile de tanınan Zeyno Acar, Kanal D'de yayınlanan Bana Artık Hicran dizisinde de rol almıştır.

Filmografi

2018 Vecihi Hürkuş

Televizyon

2015 Zeyrek ile Çeyrek 'Bir Ramazan Temaşası'
2015 Kara Sevda
2014 Bana Artık Hicran de
2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2008 Kollama
2008 Cesaretin Var mı Aşka?
2007 Hakkını Helal Et
2007 Fesupanallah
2006 İki Aile
2005 Naciye'yi Kim Sevmez
2005 Beşinci Boyut
2004 Büyük Buluşma
2004 24 Saat
2002 Zerda
2000 Bir Demet Yerli Film
2000 Bir Demet Kahkaha
1996 Tatlı Kaçıklar
1995 Çiçek Taksi
1994 Kaygısızlar

Seslendirme

2015 Hz. Muhammed (S.A.V.) Allah'ın Elçisi
2015 Rimolar ve Zimolar: Kasabada Barış
2010 Yine mi Sen?
2010 Sevgililer Günü
2009 St Trinian 2: Fritton Kayıp Hazine
2008 Reno 911!: Miami
2007 Persepolis
2007 Destansı Bir Film
2007 Bana Söz Ver
2007 Şeytan Marka Giyer
2007 Dame chocolate (TV Dizisi)
2006 X-Men: Son Direniş
2006 John Tucker Ölmeli
2005 Tsotsi
2005 Transamerika
2005 Junebug
2005 Halka 2
2005 Bir Geyşanın Anıları
2004 Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Aşka Davet
2003 Nemo: Kayıp Balık
2003 Charlie’nin Melekleri: Tam Gaz
2002 Scooby-Doo
2002 Hz. Muhammed (S.A.V.) Son Peygamber
2002 Benimle Evlenir misin?
2001 Bridget Jones'un Günlüğü
2000 İzleyici
2000 El Dorado Yolu
1999 Kemik Koleksiyoncusu
1999 Judging Amy (TV Dizisi)
1998 Rastlantının Böylesi
1998 Gizli Dosyalar
1998 Yüz Yüze
1997 İlk Korku
1996 Kobra Takibi (TV Dizisi)
1992 Issız Kule / Habbabe Hatun (TV Filmi)
1988 Geceyarısı Avı

Görev Aldığı Yapımlar

Zeyno Eracar Fotoğrafları

Zeyno Eracar Haberleri