Zhang Wen

Zhang Wen

Zhang Wen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 26.6.1984

Doğum Yeri: Xi'an, Çin

Çinli senarist, yönetmen ve oyuncu.

Central Academy of Drama mezunudur. Lu Yao zhi Ma Li (2016), Shi lian 33 tian (2011) ve Hai yang tian tang (2010) filmleriyle tanınmıştır. 31 Ocak 2008 yılında Yili Ma ile evlenmiştir ve iki çocuk babasıdır.

Filmografi

2018 Fat Buddies
2016 Mei ren yu
2016 Lu Yao zhi Ma Li
2016 Guo nian hao
2016 Feng shen bang
2015 Wang chao de nu ren: Yang Gui Fei
2014 On the Road
2014 Yi bu zhi yao
2014 Wei ai zhi jian ru jia jing
2013 Xi you: Xiang mo pian
2013 Bu er shen tan
2012 Zhen Xin Hua Da Mao Xian
2012 Xue di zi
2012 In-Laws New Year
2011 Wan You Yin Li
2011 Shi lian 33 tian
2011 San kei hap lui
2011 Bai she chuan shuo
2010 Hai yang tian tang
2008 Zou zhu qiao
2005 Good Bye My Love

Televizyon

2019 Attain the highest level in one step
2017 Ti dao bian yuan
2015 Young Marshal
2013 Little Daddy
2011 Luo Hun Shi Dai
2010 Xue Bao
2009 Wo ju
2007 Fen dou
2005 Silver Age

Yönetmen

2017 Gong shou dao (Kısa Film)
2016 Lu Yao zhi Ma Li

Televizyon

2017 Ti dao bian yuan
2013 Little Daddy

Senaryo

2017 Gong shou dao (Kısa Film)
2016 Lu Yao zhi Ma Li

Televizyon

2011 Luo Hun Shi Dai

Görev Aldığı Yapımlar

Zhang Wen Fotoğrafları

Portreler