Zheng Xu

Zheng Xu

Zheng Xu
Oyuncu, Yapımcı

Doğum Tarihi: 18.4.1972

Doğum Yeri: Şangay, Çin

Çinli oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Ren zai jiong tu: Tai jiong (2012), Wo bu shi yao shen (2018) ve Gang jiong (2015) filmleriyle tanınmıştır. Eşinin ismi Hong Tao'dur ve bir çocuk babasıdır.

Filmografi

2019 Crazy Alien
2018 Yi chu hao xi
2018 Wo bu shi yao shen
2018 Chao shi kong tong ju
2018 Kul En Saf Beyazdir
2018 Mu hou wan jia
2016 Da Tang Xuan Zang
2015 Gang jiong
2014 Xin hua lu fang
2014 Cui mian da shi
2013 Wu ren qu
2013 Mo deng nian dai
2013 One Night Surprise
2012 Ren zai jiong tu: Tai jiong
2012 Gao ding yue fu da ren
2012 Chun Kiu yi Chi Ming
2011 Jian dang wei ye
2011 Wushu Warrior
2010 Xi You Ji
2010 Ren zai jiong tu
2009 Ye dian
2009 Feng kuang de sai che
2008 Ai qing hu jiao zhuan yi II: Ai qing zuo you
2007 Di san ge ren
2007 Ai qing hu jiao zhuan yi
2006 Feng kuang de shi tou

Televizyon

2018 The Drug Hunter
2009 Fang huo qiang 5788
2006 Fu lu shou san xing bao xi

Yönetmen

2015 Gang jiong
2012 Ren zai jiong tu: Tai jiong

Yapımcı

2019 Chong ai
2018 Wo bu shi yao shen
2018 Chao shi kong tong ju
2018 Mu hou wan jia
2017 Mr. Zhu's Summer
2015 Gang jiong
2014 Cui mian da shi
2012 Ren zai jiong tu: Tai jiong

Senaryo

2012 Ren zai jiong tu: Tai jiong

Görev Aldığı Yapımlar

Zheng Xu Fotoğrafları

Portreler