Zifeng Zhang

Zifeng Zhang

Zifeng Zhang
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.8.2001

Doğum Yeri: Henan, Çin

Çinli oyuncu.

Wendy Zhang lakabıyla bilinmektedir. Halen Pekin'de lise eğitimine devam etmektedir. Tang shan da di zhen (2010), Git Be Abi (2018) ve Xiao Bie Li (2016) filmleriyle tanınmıştır.

2012 yılında Aftershock filmindeki rolüyle 31. Yüzyıl Çiçekleri Ödülleri'nde En İyi Yeni Oyuncu ödülünü kazanmıştır. 2017 yılında ise A Love for Separation filmindeki rolüyle 22. Huading Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Kendisi ayrıca bu ödülü kazanan en genç oyuncu unvanına da sahiptir.

Filmografi

2018 Git Be Abi
2018 Last Letter
2017 How Are You
2016 Phantom of the Theatre
2015 Detective Chinatown
2014 My Old Classmate
2013 Better and Better
2013 The Palace
2013 Fake Fiction
2012 Back to 1942
2012 Baby Don't Cry
2010 Aftershock
2009 Wushu

Televizyon

2018 One and Another Him
2017 Boyhood
2017 Inference Notes
2016 A Love for Separation
2014 Hero in a Mask
2013 Longmen Express
2013 Shining Days
2012 Dad Come Home
2012 Healing Hands
2012 Happiness Blossom
2011 My Father's Name Is Bench
2011 Emotions War
2010 I Want a Home
2010 You Are My Life
2010 Mom, I Love You
2009 Local Wives, Migrant Husbands
2009 Invincible Love
2009 Dragon Beard Ditch
2009 Secret Train
2008 Peace Is Blessing
2008 Computer Kids
2008 The Judge Who Resolves Family Disputes
2008 Rather Be a Woman

Ödülleri

2017 5th China Britain Film Festival - En İyi Yeni Oyuncu, How Are You
2017 22nd Huading Awards - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, A Love for Separation
2017 Chinese Communist Youth League (CCYL) - 4 Mayıs Madalyaso
2012 31st Hundred Flowers Awards - En İyi Yeni Oyuncu, Aftershock

Görev Aldığı Yapımlar

Zifeng Zhang Fotoğrafları

Zifeng Zhang Haberleri

Portreler