Zijian Dong

Zijian Dong

Zijian Dong
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.12.1993

Doğum Yeri: Pekin, Çin

Çinli oyuncu ve yapımcı.

Qing chun pai (2013), Shan he gu ren (2015) ve Zhuo yao ji (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Kül En Saf Beyazdır
2018 Tuo Dan Gao Ji
2017 Jieyou zahuodian
2017 The Founding of an Army
2017 Cheng feng po lang
2016 Zhuo mi cang
2016 At Cafe 6
2015 De Lan
2015 Shaonian Babilun
2015 Shao nian ban
2015 Shan he gu ren
2014 Bunshinsaba 3
2013 Qing chun pai

Televizyon

2019 Da jiang da he

Yapımcı

2016 Zhuo yao ji

Görev Aldığı Yapımlar

Zijian Dong Fotoğrafları

Portreler