Zinnure Türe

Zinnure Türe

Zinnure Türe
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1981

Doğum Yeri: Almanya

Türk oyuncu.

Almanya'da doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama bölümündeki lisans eğitiminin ardından Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama programında oyunculuk yüksek lisansını tamamladı. 1999 yılından bu yana yurt içinde ve yurt dışında birçok performansta sahne almış, çeşitli eğitimler almış ve vermiş, TV dizileri ve reklam filmlerinde oyunculuk ve birçok projede yönetmenlik yapmıştır. 

Nazlı Çevik Azazi'den aldığı hikaye anlatıcılığı eğitimlerinin ardından, 2012 yılından bu yana bireysel ve kurumsal platformlarda anlatıcılık yapmaya ve eğitim vermeye, kurucusu olduğu ProjeDifüzyon'da oyunculuk ve yönetmenlik yapmaya devam etmektedir.

Filmografi

2018 Tuzdan Kaide
2011 Adil ya da Değil (Kısa Film)

Tiyatro

2018 Performans: Işık Teorisi
2018 Tevatür (Sadece Yönetmen)
2018 Bir Bahar Akşamı...
2018 Atlas
2016 Savaştan Dönmesen (Sadece Yönetmen)
2012 Olmamış mı?

Görev Aldığı Yapımlar

Zinnure Türe Fotoğrafları

Zinnure Türe Haberleri

Portreler