Zoe Chao

Zoe Chao

Zoe Chao
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.9.1985

Doğum Yeri: Rhode Island, ABD

ABD'li oyuncu.

Annesi İrlanda - İngiliz ve babası Çin kökenine sahiptir. Brown Üniversitesi Sanat Tarihi bölümü mezunudur. Where'd You Go, Bernadette (2019), Strangers (2017) ve The Comeback (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 I Used to Go Here
2020 The High Note
2020 Long Weekend
2020 Covers
2020 I Used to Go Here
2020 Yokuş Aşağı
2019 Where'd You Go, Bernadette
2019 Sell By
2017 Like Animals (Kısa Film)
2016 Clarity (Kısa Film)
2015 Center Pedal (Kısa Film)
2015 Dirty Garden (Kısa Film)
2015 Dirty Beautiful
2014 The Gordon Game (Kısa Film)
2006 My Girlfriend's Abroad

Televizyon

2021 Love Life
2019 Living with Yourself
2019 The OA
2018 Strangers
2018 Succession
2016 Rizzoli & Isles
2016 That's What She Said (Mini Dizi)
2015 Monster Girls (Kısa Film)
2015 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn
2014 The Comeback
2014 God Particles
2012 Hart of Dixie
2011 The Protector

Yapımcı

2017 Like Animals (Kısa Film)

Senaryo

2014 God Particles

Görev Aldığı Yapımlar

Zoe Chao Fotoğrafları

Portreler