Zoe Margaret Colletti

Zoe Margaret Colletti

Zoe Margaret Colletti
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.11.2001

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li aktris.

Lakabı Zoe Spagetti'dir. Annie (2014), Rubicon (2010) ve Scary Stories to Tell in the Dark (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Scary Stories to Tell in the Dark
2018 Lucy in the Sky (Kısa Film)
2018 Skin
2018 Yangın Yeri
2014 Annie

Televizyon

2015 Nerd Herd (TV Filmi)
2010 Rubicon
2010 Past Life
2010 Mercy
2006 American Men (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Zoe Margaret Colletti Fotoğrafları